Hos øjenlæge Peter Brincker melder patienter om stor tilfredshed

Peter Brincker har i mere end 50 år beskæftiget sig med øjenkirurgi – og det kan hans patienter mærke. Flere melder om stor tilfredshed når det gælder kvalitet, patientsikkerhed og tryghedsfølelse. Peter Brinckers personale, klinik og ikke mindst personlighed og kompetencer gør øjenbehandling til en sikker oplevelse.

Peter Brincker har udført flere tusinder synsoperationer. Han er især kendt for at være en af Danmarks mest erfarne øjenlæger inden for laserbehandling. Hans øjenklinik i Gentofte har den seneste teknologi til rådighed, og hans mangeårige karriere gør ham til én af de mest prominente i branchen.

Peter Brincker
Peter Brincker

En af hans patienter har endda skrevet en lang anmeldelse af ham på siden her. Per Villumsen blev i 2013 behandlet med en SMILE-operation – en operation, han var yderst tilfreds med:

”Jeg gør stiller mig over i kategorien for tilfredse kunder hos Peter Brincker – en kategori, der er proppet med glade patienter”, fortæller Per Villumsen i sit blogindlæg.

 

Peter Brincker forbereder sine patienter

Mange af Peter Brinckers patienter er især tilfredse med hans måde at forberede patienten på, hvad der kommer til at ske. Det foregår i trygge omgivelser i hans klinik i Gentofte, hvor han fortæller, om behandlingen. Peter Brincker sender ligeledes en mail ud, så man har det hele på skrift. Derudover giver han sit private telefonnummer ud, så man altid kan komme i kontakt med ham, hvis man har nogle spørgsmål. Han personale er som ham, meget imødekommende, og de er meget veluddannede, da de kan svare på stort set alle spørgsmål, der har med behandlingen, øjenoperationer og nyeste udvikling i branchen at gøre.

Det er en fantastisk måde at skabe tryghed på, fortæller Per Villumsen.

Peter Brincker bor i Hellerup, hvor han driver din klinik. Han er også en den af Øjenhospitalet Danmark, som er placeret få hundrede meter fra hans egen praksis.

Relateret:

Dermatude behandling