Anne Spang syr lækkert tøj til erhvervslivets mænd og kvinder

Er tøj bare tøj i erhvervslivet? Noget tilfældigt kluns, som du bare tager på om morgenen før dit mega-vigtige møde med firmaets næste store kunde? Stangtøj fra H&M, som du iklæder dig til den fine middag med chefen? Genbrugstøj fra Kirkens Korshær, som du bærer ved en fundraiser med branchens absolutte topfolk tilstede?

Vi har spurgt den erfarne skrædder Anne Spang, der har kæmpe indsigt i moden i erhvervslivet. Hendes svar er et rungende NEJ!

Ifølge Anne Spang spiller tøj og udseende en kæmpe rolle for både mænd og kvinder i erhvervslivet, og kvalitet og skræddersyet design er nøgleordene.

Skræddersyet tøj signalerer professionalisme

Anne Spang bestyrer sit eget skrædderi med en webshop, hvor hendes mange kunder nemt kan bestille skræddersyet tøj i fine kvaliteter efter mål. Hun ved, at tøj ikke bare er tøj, men at tøj har en iboende signalværdi, der bliver en del af det indtryk, som personen, der bærer tøjet, giver til omverdenen.

I erhvervslivet, fortæller Anne Spang, er det ofte ekstra vigtigt for både mænd og kvinder at udstråle professionalisme. Og det hjælper det rigtige tøj med. Hvad end du er marketingchef, COO, bankdirektør eller børsmægler, så skal tøjet sidde knivskarpt.

Derfor syr Anne Spang jakkesæt, skjorter, nederdele, bukser, veste og meget andet i lækre stoffer af skøn kvalitet til kræsne kunder, der gerne vil se godt ud på arbejdet.

Skræddersyet tøj giver den bedste komfort

Anne Spang fortæller videre, at valget af skræddersyet tøj blandt mænd og kvinder i erhvervslivet ikke kun drejer sig om tøjets signalværdi. Det handler i høj grad også om komfort.

Mange af Anne Spangs kunder har utroligt lange arbejdsdage og rejser verden rundt i deres professionelle kapacitet. Det kræver, at deres tøj er behageligt at have på, også selvom det er det stiveste puds i form af for eksempel jakkesæt, habitter, buksedragter eller pencil skirts.

Her spiller kvaliteten af stoffet ind, forklarer Anne Spang. Det rigtige stof sikrer blandt andet, at man ikke sveder for meget og får grimme skjolder på skjorten eller silkeblusen. Stoffet må helst heller ikke kradse, da det hurtigt driver én til vanvid og tager fokus fra arbejdsopgaven.

Udover den høje stofkvalitet, som man kan få, når man får skræddersyet sit tøj, så spiller selve det faktum, at tøjet er syet efter mål en kæmpe rolle for komforten. Anne Spang syr alt tøj til sine kunder i erhvervslivet efter deres helt specifikke kropsmål. Det betyder, at tøjet hverken er for stort og hænger på personen, eller er for stramt og bliver ubehageligt at have på af den grund.