Army varer inspirerer en generation

Gennem årene har moden skiftet regelmæssigt, som moden nu gør. Dog er der en vis trend, som ofte kigger forbi. Her er der tale om army varer og det klassiske militærprint.
I visse kredse er de mere populært end andre, men generelt har der været en positiv indstilling til army varer af en eller anden slags. Det er ikke mange år siden, at militærprintet var helt essentielt i ethvert outfit. Et stilikon som Kanye West blev dengang set i army varer af forskellige slags. Både i jakke versioner, men også sweatshirts. Da Kanye West tilbage i 2014 skulle lave en kollektion i samarbejde med mærket A.P.C., var det da også army varer, som var med til at inspirere ham. Det kunne ses gennem det militærgrønne tema, som var en rød tråd gennem hele kollektionen. Da Kanye så for små 4 måneder siden lancerede sin egen ”yeezy” kollektion, var army varer endnu engang en meget tydelig inspiration. Flere af jakkerne, sweatshirtsene og generelt farverne var meget i stil med de klassiske camouflage farver, som man kender fra militæret. Endnu engang var det et form for bevis på at militærstilen er tidsløs. Det ses også, når designer brands så som Gucci, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen og Off-White, alle har lavet forskellige jakker med camouflage designet. Burberry, Valentino og Paul Smith har også fundet inspiration i den grønne stil. De har alle lanceret forskellige bukser, der også tydeligt bærer præg af militær stilen. Det er næsten sværere at finde et modehus eller designer, der ikke har fundet en form for inspiration i army varer på et givent tidspunkt, end det er at finde dem som har.

Army varer for alle

Nu skal det så ikke lyde som om, at army varer kun er forbeholdt de dyre mærker. Den militær inspirerede stil er så udbredt, at det ikke er noget problem at finde produkter i et mere overkommeligt prisleje. Hos Mckorman.dk sælger de for eksempel en masse forskellige varer til en rigtig fin pris. Der er derfor rig mulighed for at finde noget, som passer til ens personlige stil med en masse fede jakker, flere forskellige sweatshirts, bukser af forskellig slags og sågar klassisk militær fodtøj. Mckorman.dk sælger endda også accessories, som der er inspireret af krigstiderne, lige fra tasker som minder om dem soldaterne bruger, til camouflage vanter, der holder hænderne varme i de kolde måneder.
Der er derfor ikke nogen undskyldning for ikke at klæde sig i fedt militær inspireret tøj, om man så er interesseret i designer versionen eller den almindeligt stillede version.