Bliv opmærksom på symptomer til åreknuder

Den ofte ufarlige sygdom åreknuder kan rent kosmetisk være til stor gene, og i visse tilfælde kan den medføre ubehag og smerter. Åreknuder opstår fordi presset i venerne, hvis primære funktion er at tilføre blod til hjertet fra vævet, er for stort samtidig med, at venevæggene er i en svækket tilstand. Symptomerne til åreknuder opstår typisk hos personer, der er nået op i alderen, og ses primært hos kvinder i alderen mellem 30 og 50 år. Der er en tendens til, at dobbelt så mange kvinder som mænd rammes af sygdommen.

Symptomer der indikerer åreknuder

Der er flere symptomer på åreknuder, som du bør være opmærksom på, hvis du befinder dig i den primære faldgrube for sygdommen. De mest hyppige symptomer ses ved smerte i områderne omkring hævede vener, øget uro i ben og kramper i læg samt svien i det omkringliggende område af venerne. Åreknuder er typisk en sygdom, hvis forløb er langsomt tiltagene, og de fleste bliver opmærksom på symptomer før de mere alvorlige symptomer manifesterer sig selv. Her er der tale om misfarvet og hård hud, sår på skinneben, irritabel hud, eksem og udslet samt decideret blødninger fra åreknuderne.

Privatklinik tilbyder behandling af åreknuder

Der flere forskellige metoder, hvorved du kan behandle åreknuder. Denne privatklinik i Hovedstadsområdet behandler åreknuder ved hjælp af blandet andet laserbehandling og operation. Er du derfor blevet opmærksom på symptomer, der kunne være tegn på åreknuder, så kan du med fordel tage kontakt til privatklinikken. Når du skal have foretaget en behandling af åreknuder, så vil der blive foretaget en grundig forundersøgelse af åreknuderne, dine symptomer på åreknuder og med udgangspunkt i dette finde ud af, hvilken behandlingsmetode, der vil være mest hensigtsmæssig for dig og din situation. Du kan læse meget mere om åreknuder og symptomer på åreknuder på virksomhedens hjemmeside.