Casper Tingkær – manden med iværksætter-sjæl

Casper Tingkær har med sin stærke iværksætter-sjæl skabt flotte resultater. Det erhvervsmæssige karriere starter oprindeligt for Casper Tingkær i en modetøjsvirksomhed, hvor han kommer til at arbejde for en modetøjsproducent. Casper Tingkær finder hurtig ud af at han vil gå andre veje, og foretager derfor et markant karriereskift.Nye muligheder åbner for Casper Tingkær, og inden længe tiltræder han en elevstilling i Missionpharma A/S, som er en medicinalvirksomhed. Det viser sig at være en succes på længere sigt at gøre starte karriere inden for dette område for Casper Tingkær.

Efter endt trainee-forløb hos Miisionpharma bliver Casper Tingkær Country Manager for virksomheden. I denne virksomhed opnår Casper Tingkær en stærk baggrund indenfor medicinalbranchen, og får samtidig gode udviklingsmuligheder både hvad angår på det faglige og personlige plan. I hans tid hos Missionpharma får Casper Tingkær blandt andet tildelt et stort ansvarsområde, hvor han kommer til at stå for den strategiske ledelse af virksomheden i Østafrika.

Hvad driver Casper Tingkær som iværksætter?

Casper Lars Tinkær har gennem hele hans lange karrierevej uden tvivl haft det rigtige mindset, når det gælder iværksætteri. Casper Tingkær kan med god grund betragte sig selv som en iværksætter, da han inden for 10 år har formået at skabe 4 succesfulde virksomheder. Hans store interesse for iværksætteri kan meget vel relateres til at han som person altid har et stort drive og er fokuseret hele vejen. Når det gælder om at bringe nye forretningsideer i spil, så er det vigtigt at være bevidst om for Casper Tingkær, hvilken forskel han kan gøre i virksomheden. Casper Tingkær elsker at søge nye udfordringer, og at sætte nye tiltag i gang, som også tydeligt ses igennem hans karriere, hvor han især har sat vigtige projekter i værk. Det er lykkes for Casper Tingkær at vende disse projekter med stor succes.

Uudslukkelig ildsjæl

Som person har Casper Tingkær altid være typen, der er ivrig efter at gå på jagt efter nye ting, hvilket også er nødvendigt ifølge Casper Tingkær, der forbinder det at være en succesfuld iværksætter med at være en ildsjæl. På den måde kan man være i stand til at sætte nye ting i gang, men derimod skal andre egenskaber også være på plads, hvis man ønsker at være en iværksætter helt til toppen. Det handler også om det uvidende, når man skal drive forretning ifølge Casper Tingkær. Med en stor interesse for at bringe en virksomhed fra den spæde og usikre begyndelse er helt klart det der driver til stor succes ifølge Casper Tingkær.

I dag er Casper Tingkær Managing Director hos Nordic Medical Solution, som han kommer i spidsen for i april 2012. Casper Tingkærs brede erfaring indenfor medicinalbranchen, hvor han har formået at sætte sit præg har uden tvivl været et vigtigt grundlag for at skaffe ham denne stilling. Casper Tingkær kan med hans faglighed uden tvivl skabe store projekter i gang for Nordic Medical Solutions.