Er hårfjerning løsningen?

Har du over sommeren forbandet håret på benene langt væk, og måske endda undgået at hoppe i bikinien, på grund af stædig kropsbehåring, der synes umulig at holde nede? Er du træt af at skulle barbere dig under armene hver dag, eller af at sørge for hver måned, at få bestilt tid til en waxing? Har du i så fald overvejet permanent hårfjerning? Ja, det findes!

Permanent hårfjerning foregår med laser, også kaldet IPL, hvilket står for Intens Puls Light, og er en metode, der henvender sig til mænd og kvinder i alle aldre. Hårfjerning med IPL er især godt, hvis du har mørk hårvækst, der irriterer og begrænser dig.

Hvert år behandler en af Danmarks mest anerkendte plastikkirurgiske klinikker ca. 5.000 klienter for permanent hårfjerning med IPL, og de har på den måde hjulpet rigtig mange kvinder og mænd af med uønsket hårvækst.

Forskellige grunde til at få permanent hårfjerning

Der kan være meget forskellige grunde til at få foretaget permanent hårfjerning. Nogle er blot trætte af dagligt at skulle bruge tid på at hive skraberen frem, og andre er generelt generet af mørk kropsbehåring på for eksempel arme eller ryg.

Med IPL som hårfjerningsmetode kan du vinke farvel til den daglige bekymring for altid. Permanent hårfjerning er efterhånden blevet en af de mest udbredte og populære kosmetiske behandlinger i det meste af verden, og ikke uden grund. Med IPL hårfjerning kan du let komme af med dine kropsbehåringsproblemer, hvad enten du har mørke eller lyse hår.

Vær dog opmærksom på at vælge en klinik, der tilbyder en gratis forundersøgelse, så du er sikret at IPL er den rette form for hårfjerningsmetode for dig. Ved en forundersøgelse vil en specialuddannet sygeplejerske undersøge din behåring og hudtype, og forklare dig hvordan netop din hårfjerningsbehandling vil komme til at forløbe, for at opnå det bedste resultat.