At få en BFO er en stor livsændrende beslutning

Hvad får kvinder i dag til foretaget en brystforstørrende operation også kaldet BFO? Meningerne er delte og der er mange forskellige holdninger til om hvorvidt det er etisk korrekt at ændre på sin krop. Dog er holdningen i Danmark at man selv er herre eller kvinde over sin egen krop, og derfor er det i dag ikke så stort tabu som det engang var.

Dog er der mange der vælger helt uden nogen form for konsultationer eller anden længerevarende tænkeproces og går i stedet direkte ind hos en uautoriseret kirurg eller læge. Det har man set mange skrækeksempler på fra USA, denne form for uovervejenhed er heldigvis ikke så udbredt hos de danske kvinder. Det er dog alligevel vigtigt at huske at når man endelig er hos kirurgen eller lægen for at få foretaget en BFO så skal man sørge for at stille kritiske spørgsmål til kirurgens kompetencer spørg om referencer, samt få grundig information omkring metoder og proceduren for brystoperationen.

 

Regn med flere operationer

Der er også risiko for at man i forbindelse med sin BFO får et permanent synligt ar, man kan derfor ikke forvente at få ensliggende operationer hos andre kvinder som har været på den samme klinik eller hospital. Derudover skal du også være indstillet på at du skal have foretaget yderligere brystoperationer, da du med tiden bliver ældre og din krop løbende forandrer sig eller også skal du blot have udskiftet silikonen.

Hvis du har behov for mere viden omkring BFO så kan klikke ind på sundhedsstyrelsens hjemmeside og læse mere. Derudover vil jeg meget gerne høre fra kvinder der i allerede har fået foretaget en BFO, for at høre om i er glade for jeres nye bryster og om det har været det hele værd.