Find den rette stress bog for dig

Stress rammer mange danskere hvert år, men ironisk nok kan en travl hverdag holde mange fra at søge hjælp. Heldigvis findes der mange stress bøger, der kan hjælpe dig med at finde ud af, om du burde søge professionel hjælp eller om der findes simple metoder, du selv kan bruge for at komme problemet til livs.

Mange mennesker oplever, at arbejdet fylder for meget, og at der ikke er tid til at fokusere på andet end arbejdslivet. Hvis man derfor føler, man ikke har overskud i hverdagen men alligevel ikke er sikker på, om man rent faktisk er ramt af stress, kan en stress bog være et fornuftigt forstadie til egentlig behandling. Pernille Rasmussen, der har over 14 års erfaring som psykolog, har skrevet flere stress bøger, der fokuserer på arbejdslivets hårde bivirkninger, og hvordan man kommer videre efter, man er blevet ramt af stress. Pernille Rasmussen har blandt andet skrevet stress bogen ”Når arbejdet tager magten”, som også er blevet oversat til engelsk. Stress bogen giver dig metoder og værktøjer, der kan afhjælpe en stresset hverdag på arbejdspladsen, og den henvender sig især til arbejdsnarkomaner, der har svært ved at finde en sund balance i deres liv.

 

Stress bog til under og efter et stressforløb

Foruden bogen ”Når arbejdet tager magten” har hun skrevet stress bogen ”Livet efter stress”, der fokuserer på de bivirkninger, man oplever efter at være blevet ramt af stress. En stress bog kan dermed også være et godt supplement for mennesker, der har været igennem et stressforløb eller har været tæt på en person, der har været ramt af stress. Hvis du blot er interesseret i at lære mere om stress og hvad stress gør, kan du læse stress bogen ”Kort & godt om STRESS”, der fortæller om hvad stress helt præcist er for en størrelse – alt fra hvad der forårsager stress til hvordan det behandles.