Find den rigtige silver shampoo til dit silver hår

Tilbage i 2012 blev det moderne at farve sit hår gråt. Trenden lever stadigvæk stærkt, og har resulteret i en masse unge kvinder og mænd i gadebilledet med silver hår eller platinblond hår med et blåt eller gråligt skær.

Mange har forsøgt sig med at farve håret selv, hvilket har resulteret i nogle få uheldige looks, for dem der ikke er så erfarne i hårfarvning. Derfor har mange mode magasiner også anbefalet unge, der ønsker at prøve trenden af, at få det gjort ved frisøren. En frisør kan nemlig hjælpe med at finde lige netop den grå hårfarve, der passer til ens hudtone, så man slipper for alt for uheldige resultater eller gullige toner, som resultat af en fejl under afblegningsresultatet.

Frisk håret op igen med en silver shampoo

Gullige toner har det dog med at opstå med tiden, også selvom man har fået det farvet ved en professionel frisør. Det er her, at en god silver shampoo kan redde dagen.

Er dit silver hår blevet trist at se på, eller er der opstået lidt for gullige toner, kan en silver shampoo nemlig hjælpe med nedtone det gule look samt friske håret op igen.

S6 silver shampoo

Når du skal finde den helt rigtige silver shampoo er det en god idé er gå efter dem, frisørerne benytter sig af på deres kunder. S6 fra Echosline er en af disse shampooer.

S6 shampooen har et indhold af ferteret grape, der nedtoner de gullige toner og giver et flot resultat. På grund af shampooens flotte resultater, er den allerede bredt kendt blandt silver hår entusiaster.

Nu kender du også til shampooen og kan få glæde af den, som så mange andre før dig. Silver shampooen kan blandt andet købes online på Shoprosted.dk.