Fiskeolie: Eye Q som kapsler og chews – Hvorfor?

Eye Q er en meget populær fiskeolie, der ikke har nogen særlig smag eller lugt. Det kan være svært for mange, når duften af fisk er for stærk. Du kan få Eye Q fiskeolie i flere varianter. De traditionelle Eye Q kapsler, som du skal sluge, men Eye Q fiskeolie findes også som Eye Q chews, der kan tygges. De indeholder den samme mængde EPA og DHA, som de Eye Q fiskolie du skal sluge, fordelen er, hvis du skal give det til dine børn, der ikke er så gode til at sluge piller. Eye Q chew smager af jordbær, og så længe du ikke skræmmer dine børn med indholdet, men holder dig til at det smager af jordbær, så vil de gladelig spise den daglige dosis. Selvfølgelig kan kræsne og sarte vokse også spise Eye Q chew. Eye Q fiskeolie er særligt rig på EPA. Årsagen til dette er, at der er flere studier, der viser, at de flerumættede fedtsyrer fungerer bedst i cellemembranerne, når indholdet af EPA er højt i forhold til DHA.

Hvad skal jeg med fiskeolie?

Der er lavet masser af forskellige studier, der alle sammen kommer til den samme konklusion, at fiskeolie er sundt. Det er dokumenteret, at vi alle sammen med fordel, kunne indtage fiskeolie hver eneste dag i hele vores liv. Du skal se fiskeolien, som den vigtigste smørelse til vores hjerner, og der skal hele tiden tilføres mere olie. Hvis du tænker på vores hjerne som en motor, er der flere dele af en motor, der jævnligt har brug for smørelse, for at motoren / hjernen skal kunne fungere optimalt. Hvis der ikke tilføres olie bliver motoren overophedet, begynder at hakke og fungere dårligt for at til sidst at brænde sammen. Sådan fungerer hjernen også, den skal have olie, og gerne den bedste olie for at fungere optimalt. Med korrekt olie tænker vi på Eye Q fiskeolie eller anden fiskeolie. Smør, fedt fra dyr og lignende olier er ikke godt for hjernen, det svarer til at fylde den forkerte benzin på bilen. Det giver dårlig forbrændings og bilen kører ikke optimalt.

Dette burde jo som sådan være motivation nok til at indtage dan dagligt anbefalet dosis af Eye Q fiskeolie. Selv for alle dem der ikke spiser fisk og er bange for at fiskeolien smager af fisk. Fiskeolie har været indtaget i mange år, men har stadig mange der er skeptiske overfor smagen, selv om de bifalder effekten af fiskeolie.