Golden Curl glattejern efterlader håret silkeblødt

Har du prøvet utallige budget-glattejern der findes på markedet, kun for at finde ud af, at de aldrig måler sig op til de glattejern der bruges hos frisøren? Er du træt af hver dag at kæmpe med kruset, tykt og ustyrligt hår, der bare ikke vil, som du vil?

Golden Curl er et professionelt glattejern, som får dit hår til at få det silkeagtige glatte look, som alle de andre glattejern ikke formår. Det hele på blot et splitsekund. Med Golden Curl glattejernet er det nærmest som at have sin egen hårstylist hjemme på badeværelset.

Hemmeligheden bag Golden Curl Pro

Hemmeligheden bag Golden Curl Pro Ionic glattejern er tourmaline pladerne som er overtrukket med keramisk olie, der varmer mere end almindelige keramiske plader. Når den høje varme kombineres med den negative ion-teknologi, som er i glattejernet, har kruset og tykt hår ikke en chance.

Nem håndtering af glattejernet

Glattejernet fra Golden Curl har bevægelige plader, som gør at selv førstegangsbrugere nemt kan bruge glattejernet og få det smukke hår, de drømmer om – derhjemme. Golden Curl Pro glattejernet kommer desuden med krokodille-klips, som gør det endnu nemmere at style og krølle håret.

Ekstra information om Golden Curl Pro Ionic:

  • 2,5 cm brede Tourmaline-plader belagt med keramisk olie
  • Negtaiv ion-teknologi tæmmer det mest urergerlige hår
  • Dobbeltspænding (110V-240v) samt temperaturregulering på til 230grader. Giver perfekt hår hver gang – uden at skade håret
  • 5 års produktgaranti fra fabrikanten samt de anerkendte certificeringer – CE og RoHS
  • Bredt nok til alle hårtyper og smalt nok til at kunne glatte pandehår

 

Specielt udviklet til tykt og kruset hår

The Golden Gurl Pro kan bruges til alle hårtyper, men er særligt udviklet til at style kruset, tykt og uhåndterbart hår. Dette glattejern gør dit hår silkeagtigt, glat og smukt på et splitsekund. Vil du forlænge holdbarheden af dit silkebløde og glatte hår kan du efterfølgende bruge Golden Curl Hair Oil Serum. Med serummet vil du opleve skinnende og glansfuldt hår hele dagen.

Du kan læse mere om Golden Curl glattejern og købe det her. Det fås både i pink og i guld.