Har du svært ved at acceptere det at blive ældre?

Er din krop begyndt at vise de små tegn og det stresser dig? Har du svært ved at acceptere at blive ældre og vil især ikke have at det kan ses af andre? Så er du ikke alene om det! Mange finder det yderst svært og meget ”uacceptabelt”, når alderdommen begynder at vise sit sande jeg. De første tegn er de værste, da det kan virke meget skræmmende, hvis man ikke er forberedt. Når der kommer flere og flere tegn, så kan man hurtigt blive stresset, da det går for hurtigt og man kan ikke følge med. Uanset hvad ønsker mange sig en behandling, så man kan slippe for de mange ”skavanker”. Læs med her, hvis du ønsker inspiration til behandlinger!

Rynker er det første man ser

Den første rynke bliver ikke altid taget så alvorligt, da mange tror, at det bare er grundet ens ansigtsudtryk. Hvis man eksempelvis har siddet ude i solen og knebet øjnene sammen, så er rynken jo helt naturligt kommet af den grund og vil hurtigt forsvinde igen. Men man kan også få en lille rynke i panden, ved øjnene eller om munden, som man først tror skyldes en grimasse eller træthed. Når man så opdager at den bliver siddende, så kan panikken opstå. Det vil aldrig være en rar oplevelse, når den første rynke er kommet frem og man kan derfor få brug for en hjælpende hånd. Næsten alle går med det samme ned og køber cremer mod rynker, da det er den nemme løsning. Desværre tror de fleste også på, at det virker. Man kan hurtigt bruge en formue på forskellige cremer, da man ønsker et synligt resultat inden for kort tid. Det er desværre ikke det der sker, når man bruger mange penge på cremer, man spilder dem nærmere. Man skal derfor hellere benytte sig af andre midler såsom en botox behandling, da den går ned og udjævner, så huden bliver glat igen. Dette kan ses med det samme og man slipper derfor både for at vente længe og bruge unødvendige penge. Sådan en behandling kan du få hos mange klinikker og det er derfor at kontakte en af dem.

Åreknuder kommer også

Åreknuder er meget almindeligt at få som årene går, men det er ligesom rynker – langt fra acceptabelt. Mange finder det væmmeligt at have åreknuder, da det er synligt og kan se lidt skræmmende ud. De fleste får åreknuder på benene især omkring anklerne og det kan derfor være svært at skjule. Åreknuder er små, men synlige blodårer, som er hævet. Årsagen til åreknuder skyldes blokerede blodårer og så vil det være sværere for blodet at trænge igennem. På den måde dannes en åreknude og det gør den så synlig som den er.

Nogen vil faktisk opleve at få åreknuder allerede i teenagealderen, som især ses ved fødder og ankler. Blodkarrene er meget tynde og sårbare og derfor kan de springe og blive endnu mere synlige. Det er ikke noget man skal være bange for, da man ikke skal gøre noget ved det i sådan en ung alder.
Men hvis man som voksen ønsker dem fjernet, så findes der heldigvis en mulighed. Man kan nemlig få dem fjernet ved en laserbehandling. Laser er blevet meget populært, da det kan løse en del problemer. Mange finder det dog skræmmende at være under en laseroperation, da det frygter smerten. Det skal man dog slet ikke være bekymret for, da laser næsten ikke man mærkes.

Grå hår kan man ikke undgå

Grå hår kender vi alle til. Det kommer en dag og det ved vi alle – også ligesom rynkerne. Man møder ofte ældre mennesker og har måske bedsteforældre i familien og ved derfor, hvordan det hele kommer til at se ud, når man når en høj alder. Der er meget forskellige meninger om grå hår. Nogen ønsker grå hår i en tidlig alder og gør ikke noget ved det, hvis de får dem, hvor andre skriger, når de finder det første grå hår i mængden. De fleste, som ikke ønsker grå hår, hiver det enkelte hår ud og håber på at der ikke kommer flere før mange år. Men det kan faktisk gå stærkt! Pludselig vil man have flere og flere og til sidst er der for mange til, at man kan hive dem ud.

Her findes der heldigvis en del nemme løsninger, da grå hår blot trænger til at blive farvet. På den måde kan man skjule de grå hår, da det blot handler om en tur til frisøren. Hvis man ikke er helt begejstret for en farvning, da du frygter, at det skader håret, så kan du altid få økologisk hårfarve og her blot få naturlige striber i håret. På den måde ligger man ikke mærke til de enkelte grå hår og du kan derfor stadig skjule de små tegn lidt endnu!