Hvor finder du en vagttandlæge med døgnåbent?

 

Det er ikke nemt selv at være herre over, hvornår du skal bruge en tandlæge til dine smerter i tænderne. Mange gange er man bange for, at smerterne kommet sent på dagen eller i weekenden, da man tandlæger er lukket på disse tidspunkter.

Dette er dog ikke tilfældet for Tandlægecenter Højbro Plads, da de her holder døgnåbent. Her kan du døgnet rundt, få hjælp til dine tandproblemer også uden for normale åbningstider. Du kan blot ringe på tlf. 31 31 13 06 og komme igennem til deres vagttandlæge, som vil hjælpe dig, da denne er til rådighed døgnet rundt.

Tandlægecenter Højbro Plads har valgt at stille en døgn tandlæge til rådighed for alle, som har en akut tandpine og andre tandsmerter, som opstår uden for de normale åbningstider, hvilket også gælder i weekenden og i helligdagene. Disse vagttandlæger er professionelle og dygtige tandlæger, som kan hjælpe dig med dine tandproblemer.

Vagttandlægen kan give dig gode råd, hvis du har brug for at få vejledning om tandproblemer, men vagttandlægen kan også tage sig af en hvilken som helst tandbehandling som behøves. Nogle gange kan det dog være nok, at få rådgivning om hvordan man skal forholde sig til et tandproblem. Andre gange er det dog lidt mere alvorligt, hvilket kræver et tjek eller en behandling, så smerterne eller problemer forsvinder. Dette tilbydes af vagttandlægen hos Tandlægecenter Højbro Plads, hvilket giver dig en mulighed for at få det tjekket før det bliver forværret.

er er ingen undskyldning for ikke at få hjælp, kom ned eller ring til Tandlægecenter Højbro Plads og hør mere.