Indisk restaurant i København med autentisk buffet

Det er i de seneste årtier langsomt blomstret op med indiske restauranter i København, men selv om det ikke skorter på antallet af indiske restauranter, kan det stadig til tider være en udfordring at finde en god en af slagsen med solid, indisk mad.

I sagens natur er det også meget individuelt, hvad man forbinder dels med god mad, men især også hvad man forbinder med autentisk mad. Dette skyldes selvfølgelig personlige præferencer, men Indien er også et enormt stort land, hvorfor man derfor også har en meget alsidig madkultur.

3 overordnede køkkener i indisk madkultur

Hvis man skal lave nogle generelle træk, kan man skelne mellem det nordindiske, sydindiske og østindiske køkken. I det nordindiske er byer som Kashmir, Benaras, Maghlai og Punjab repræsenteret. Det sydindiske køkken er repræsenteret af blandt andet Kerala, Andhra, Tamil og Maharashtrian, mens det østindiske har Bengali og Assamese som nogle af de største repræsentanter. Det betyder at grundingredienserne varierer på tværs af de forskellige regioner, og hvis man vil finde en god og autentisk indisk restaurant, skal man derfor også tage i betragtning, hvilket område som restauranten repræsenterer. I det nordindiske køkken er hvede en meget betydningsfuld ingrediens, hvor ris især benyttes i det sydindiske og østindiske køkken.

Indisk Punjab restaurant i København

Hvis vi vender tilbage til de danske himmelstrøg i København og omegn, finder man den indiske restaurant Punjab. Punjab har mere end 25 års erfaring inden for restaurationsbranchen og serverer en madoplevelse, der bringer gæsterne et godt stykke tættere på de indiske himmelstrøg. En ting som indiske restauranter er meget kendt for, er det store udvalg af retter, og det kan derfor være lidt af en udfordring, hvis man som førstegangsbesøgende kommer ind på en indisk restaurant og ser menukortet. Derfor kan det være en rigtig god ide at vælge en indisk buffet, da man på denne måde kan stifte bekendtskab med en lang række indiske retter og måske på denne måde udvælge sine yndlingsretter.

Hvis man ønsker at kaste sig ombord i buffeten hos den indiske restaurant i København, Punjab, kan man prøve en stor smag af indien for bare 139kr, hvis man besøger restauranten mellem 16-22 og blot 89kr, hvis man fredag til søndag mellem kl. 12-16 vælger at spise sin frokost der.

Den indiske restaurant Punjab har selvfølgelig også et a la carte menukort, hvorfra man kan vælge kendte indiske retter som chicken masala, chicken tandoori eller samosa, som det indiske restauranter også er kendt for at tilberede.

Hvis du er blevet nysgerrig efter mere information, kan du finde Punjab restaurantens hjemmeside her.