Juhldal fejrer 40 års jubilæum i år

Du har nok stødt på mærket Juhldal hos din hudplejebutik. Juhldal har nemlig allerede eksisteret i 40 år, fordi Juhldal blev grundlagt i 1975. Juhldal er en hår – og hudplejeserie, der er baseret på kvalitetsråvarer og naturprodukter og det er helseforsker og – ekspert Jørgen Juhldal, der har udviklet produkterne. Der findes forskellige produkter i Juhldals sortiment men blandt andet Juhldahl Økologisk Shampoo skiller sig ud ved, at have vundet årets forbrugerpris i 2009. Begrundelsen for valget var, at shampooen fra Juhldal opfylder sit løfte om, at den både plejer, renser og kaster glans af sig.

Med Juhldal serum kan du reducere appelsinhud på lår og baller

Mange modne piger og kvinder oplever, at de får begyndende appelsinhud på deres lår og baller – også det der kaldes Cellulite. Det kan være en noget skræmmende oplevelse første gang at opdage, at man har fået appelsinhud – også fordi det ofte bekræfter en i, at man ikke længere har den stramme hud og facon, som man har haft. Hvis du ønsker at reducere appelsinhuden kan et godt bud være at prøve Juhldals BodySerum AntiCellulite. Juhldals bodyserum indeholder blandt andet grøn te, som er med til at sætte fedtforbrændingen i gang og mindsker, at fedtdepoterne ophobes yderligere. Dertil kommer bodyserummen fra Juhldal med en duft af rose, der får dig til at dufte dejligt. Mærket Juhldal forhandles blandt andet på onlineportalen Natur&Helse. Her kan du finde forskellige produkter i sortimentet blandt andet økologiske shampoo, flydende søde, olier til kroppen og solcremer. Det kan være en god ide at være ekstra opmærksom og opsøgende på Juhldal’s produkter i år 2015. Juhldal fylder netop 40 år i år og af den årsag kører Juhldal nogle gode jubilæumstilbud.

Juhldal er ikke kun til de unge, individuelle kvinder – men også et produkt til hele familien

Juhldal har bevidst valgt at lave produkter i forskellige størrelser. Derfor kan du både som single-boende med træng til egne, lækre produkter eller som familie med et eller flere børn benytte Juhldals produkter. Flere produkter blandt andet Juhldals fugtgivende Wonderlotion kommer både i en mindre udgave og en familiestørrelse´, som indeholder 500 ml. Dermed kan alle i familien benytte sig af samme wonderlotion fra Juhldal eksempelvis. Og ikke kun fordi størrelserne tillader det men også fordi ingredienserne i alle Juhldals produkter er ”børnevenlige” – så at sige.