Kenba Travel – udbyder af kulturrundrejser

Kenba Travel – din udbyder af kulturrundrejser

Kenba Travel er et Skandinavisk rejsebureau der specialiserer sig i, at tilbyde rejser til voksne med en særlig interesse for kultur, historie, aktiviteter, og som gerne vil opleve rejsedestinationerne som de bedst tager sig ud. Kenba Travel tilbyder billige rejser til udvalgte destinationer. Med et særligt fokus på, at tilbyde deres rejseprogrammer så billigt for den rejsende som muligt, anvender Kenba Travel ikke andre rejsebureauer som mellemled, der kan være med til at fordyre produktet for slutbrugeren. Yderligere er det Kenba Travels filosofi ikke at benytte sig af større og brede markedsføringsindsatser, og kører i stedet en meget specifik og målrettet kommunikation, der primært henvender sig til kernesegmentet. Afslutningsvis, så arrangerer rejsebureauet deres rejser udenfor højsæsonen, hvilket er med til at sikre en billigere pris, såvel som det giver bedre mulig for de rejsende til, at opleve destinationerne i en periode, hvor der ikke er proppet med andre rejsende.

Rejser med Kenba Travel – kulturrundrejser til voksne

Kenba Travel tilbyde rejser til en række udvalgte destinationer. Disse destinationer er udvalgt på baggrund af den indsigt rejsebureauet har, og skal være fundamentet for den ekspertise de skræddersyer deres rejseprogrammer omkring. Kenba Travel tilbyder rejser til Mellemeuropa og middelhavsregionen. Her kan du komme til lande som Tyrkiet, Tyskland, Holland, Grækenland og Italien, og du vil have muligheden for at stifte et indgående kendskab til disse destinationer, sammen med rejsebureauets erfarne rejseledere.

Kenba Travel arrangerer forskelligartede rejseprogrammer, hvor du kan komme på storbyferie, cruisetogt, bådferie og ferier, hvor du kommer vidt omkring i den pågældende destination. Fælles for alle Kenba Travels rejsemål og arrangementer er, at du som rejsende får mulighed for at stifte et både bredt og detaljeret kendskab med det land eller område, du besøger. Eksempelvis kan du opleve storbyen i Tyrkiet, Istanbul med en storbyferie, du kan komme på luksus krydstogt i det tyrkiske farevand, og du kan rejse med tremastersbåden M/S Grand Admiral. Du har også muligheden for en kulturrundrejse i området omkring Antalya, der ligger i Sydtyrkiet.

Du kan finde Kenba Travels rejseprogrammer på deres hjemmeside, hvor du kan få et komplet overblik over, hvad du kommer til at opleve, når du rejser med Kenba Travel. Er du interesseret i, at få et specifikt indblik i, hvordan det ser ud og når du rejser med Kenba Travel, så kan du finde videoer fra deres rejser på de sociale medier, såsom Kenba Travels YouTube-kanal og Vimeo-profil. Du kan ligeledes finde nyheder og opdateringer fra rejsebureauet på Twitter og Facebook.