Melissa er min livredder i kulden

Melissa er navnet på den skønneste hudplejeserie, min hud nogensinde har haft æren af at bruge, og jeg er ikke bare glad. Jeg er omvendt. Desuden koster den ikke nogen bondegård, og den fås i så store mængder, at jeg kan bruge den i lang tid. Det kalder jeg økonomi, og så er den oven i købet hudvenlig og naturlig.

Melissa er min ven

Melissa er en dejlig ven i denne tid, hvor det begynder at blive koldere og koldere og huden begynder at kræve mere fugt og pleje og nemmere bliver udtørret, træd, kedelig og trist. Så har jeg en ven i nøden. Og det er min fantastiske dagcreme fra Melissa med lavendel og Aloe Vera, der fugter min hud og får den til at stråle og se helt fantastisk ud. Den passer perfekt til sart hud, og så er den desuden helt naturlig og ren. Det er økologi, og der er ingen generende og hormonforstyrrende parabener. Derimod er der kvalitet, og aloe vera og lavendel er en god og beroligende kombination. Du kan finde et bredt og billigt udvalg af Melissa, fx Melissa Dagcreme med aloe vera og lavendel. Den dejlige Melissa dagcreme, er ikke min eneste last. Elsker øjencremen, fordi den er i en så stor og økonomisk pakning, at den holder i lang, lang tid, og så behøver jeg ikke investere i øjencreme i en lang periode. Det er en god og ren løsning, må man sige.

Melissa den milde og rene

Melissa er så mild og ren, at den passer til alle hudtyper – også sart hud, og så dufter de dejlige cremer så lækkert af ægte blomster og planter, og det er en garant for det gode humør, når man skal ud i kulden. Melissa er udvundet af koncentreret planteekstrakt, og det er guf og luksus for huden til en god pris. Har også lige opdaget deres øjengele, som lindrer mine trætte morgenøjne, og har en dejlig, opstrammende effekt på mine posede og opsvulmede øjne. Det kan ikke gå galt, når du vælger en så god hudplejeserie, og de har et bredt udvalg af produkter – alt, du har brug for, så du kan se fantastisk og strålende ud. Dagcreme, natcreme, øjencremer, for ikke at tale om dejlige kropsolier, som du kan pleje din vinterhud med – det er simpelthen god stil, og du kan finde, alt hvad din hud kan begære af hudplejeprodukter. Nyd de lækre dufte og de dejlige økologiske og fugtende ingredienser, og du vil glæde dig over at du valgte Melissa som hudplejeprodukt. Det er enkelt, lækkert, og det virker. Så simpelt er det.

Du kan også få lækre hudsalver, som får bugt med den irriterede og tørre hud, og jeg er en omvendt forbruger. Har faktisk aldrig fundet noget, som passer bedre til mig om min hud. Og jeg kan love for, at jeg har prøvet mange forskellige cremer, og mange af dem uden held. Desuden hungrer min sarte hud efter noget lækkert og rent, og nu har jeg endelig fundet det perfekte match. Desuden kan det helt klart anbefales at handle det på nettet. Da du får det leveet lige til døren, og du typisk kan få det til nedsatte priser. Køb dem fx her.

En livredder i kulden som Melissa skal man lede længe efter – det er lidt som med alle de der frøer, man er nødt til at kysse, før man finder sin prins på den hvide hest. Faktisk kan man sige, at det er hudredderen i lækker, ren hvid emballage, som får en til at lægge mærke til det enkle og gode. Less is more, og man får mere, når man investerer i lækker luksus i store mængder som gode, dejlige og økologiske Melissa.