Mini fodboldmål til haven og træningsudstyr samler familien

Den danske virksomhed Homegoal har specialiseret sig et produkt, der er i sin egen forstand – er meget simpelt, men samtidigt kan samle familie og venner omkring motion, underholdning og samvær.

Fodboldmål til haven både familie og venner

Produktet er fodboldmål til haven, og der sælges både normale træ fodboldmål og mini fodboldmål. Hertil sælges også træningsudstyr til fodbold, der indebærer bolde og markører til banens størrelse. Sidstnævnte kan være en god praktisk foranstaltning, når man skal aftale banens dimensioner på forhånd.

Fodboldmål til haven kan bruges i lige det omfang, som fantasien tillader. Skal man spille en familieturnering, inviterer vennerne over til en mere seriøs kamp eller træne sit frispark, så man er top tunet til sæsonstart, så er mini fodboldmål, classic fodboldmål og træningsudstyr til fodbold et ganske udmærket bud.

Homegoal har designet sine fodboldmål til haven med det for øje, at de skal passe godt ind i omgivelserne. Derfor er de alle fremstillet i træ, og synes man, at normale fodboldmål til haven er for store, så har man altid muligheden for at bestille mini fodboldmål.

De naturlige farver der benyttes, gør at målene passer godt ind i alle omgivelser, og man vælge imellem flere forskellige naturlige farver.

Træningsudstyr til fodbold og mini fodboldmål

Som underoverskriftet antyder, så kan man hurtigt stable en den helt store turnering på benene, da Homegoal har alt, hvad man skal bruge for at afvikle den helt store familieturnering. Med mini fodboldmål til haven, så kan man tillade sig at bruge en mindre bane, og teknikken kommer derfor mere i fokus. Vil man i stedet afholde en fodboldkamp i større skala, så kan altid bestille classic fodboldmål til haven.

Træningsudstyr til fodbold passer til alle typer af mål, men det er altid rart at have afmærkning af banens areal, så man undgår de værste uenigheder, om bolden var inde eller ude.

Den danske virksomhed leverer fodboldmål og træningsudstyr i hele landet. Det tilstræbes at leveringen ankommer til kunden så hurtigt som muligt, og man kan også få bragt sine nye mini fodboldmål eller classic fodboldmål til sommerhuset, hvis det er ønsket.

Homegoal, der er beliggende i Hørsholm, har udvidet forretningen, så de i dag også sægler fodboldmål til det svenske marked, eller ”fotbollsmål”, som det kaldes på den anden side af sundet. De svenske kunder finder deres nye fotbollsmål på http://www.homegoal.se