Naturlig til sensitiv hud – Nuxe

Skønhed er vigtigt, naturlig skønhed er mere vigtig! Når det kommer til din hud er der ingen grund til at blande for mange kemikalier ind i billedet. Især ikke hvis du har sensitiv hud. Der er mange gode, naturlige skønhedsprodukter, for eksempel er der Nuxe, der har mottoet: ”Beauty by Nature”.

Nuxe er et mærke inden for kosmetologi, der kombinerer ydelse med nydelse, og deres produkter sælges hyppigt på apoteker i fx Frankrig, men også herhjemme i Danmark.  Nuxe-cremer indeholder koncentrerede, stærke aktive ingredienser med antioxidanter, og du kan bruge plejeserierne til at fugte, genoplive og beskytte huden med. Det handler om at værne om din hud og modarbejde oxidativt stress forårsaget af daglige påvirkninger.

Nuxe-produkter indeholde ikke mineralsk olie, ingen parabener og der er ikke nogen animalske tilsætningsstoffer. Det er med andre ord ren og naturlig pleje til din krop og hud.

Der findes mange gode produkter fra Nuxe, og man kan fx fremhæve olien ’Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil Face’. Det er en tørolie tilsat planteolier og E-vitaminer til ansigtet, kroppen og håret der nærer, reparerer, beskytter og blødgør.

Denne er især god til os med tør og sensitiv hud. Endnu en produkt for Nuxe, der er godt til os med tør og irritabel hud er ansigtscremen Bio Beauté High-Nutrition Face Cream. Denne er specialdesignet til følsom og meget tør hud.

Ligesom de andre produkter fra Nuxe er denne creme økologiske. Cremen indeholder fx mandelolie, bivoks og rosenvand, og den hjælper huden med at genvinde komfort og tæthed. Den rødme som sensitiv hud tit for nedsættes også.