Nygart og svenske Akademikliniken fusioneret pr. 1.12.2017

Sidste år solgte Jesper Nygart, stifter af Nygart, virksomheden. Hermed fik klinikken ny ejer: svenske Akademikliniken. Nygart og Akademiklinikken fusionerer med andre ord, og fra første december 2017 hedder virksomheden AK Nygart.

Akademikliniken: Nordeuropas største kosmetiske privathospital

Det mest afgørende er naturligvis, hvad navneforandringen konkret dækker over. For med fusionen har klinikken fået intet mindre end Nordeuropas største kosmetiske privathospital i ryggen. Intet mindre end Skandinaviens største udvalg af plastikkirurgi, æstetiske injektionsbehandlinger og medicinsk hud- og kropspleje er, hvad Akademiklinikken tilbyder.

Akademiklinikken er i en liga helt for sig selv, da de er internationalt anerkendte, blandt andet for deres videreuddannelser, hvor de uddanner behandlere inden for både plastikkirurgi og injektionsbehandlinger som Botox og fillers.

AK Nygart er stadig den gode gamle klinik, du kender og vil også fremover byde dig velkommen med samme imødekommende personale som altid.

Og ja, du klinikken er stadig lokaliseret i både København, Aarhus og Lyngby.

Nygart – på de sociale medier

AK Nygart er på de medier. Slå fx et smut forbi Nygart på Facebook eller Instagram. Begge steder har klinikken et hav af følgere, og du kan læse forskellige nyheder om kvinder og mænd, der har været under kniven hos AK Nygart. Sidder du selvderhjemme og overvejer, om du nu også for alvor har mod på at få foretaget en operation, kan det være en god ide at læse beretningerne. Det kan give dig en tryghed at vide, præcis hvad det er, man vil gå ind til.

Det er ikke kun på Facebook og Instagram, klinikken er til stede. Det er den også på medier som WordPressStorifyTwitterCrunchbaseYouTube og LinkedIn. Alle steder kan du blive meget klogere på, hvad klinikken foretager sig af spændende ting.

Anmeldelser

Du kan også læse anmeldelser af kliniken. Og de er rigtig gode! Tjek fx siderne Trustpilot og Mylooks, hvor du kan se anmeldelser. Faktisk har klinikken hele 5/5 stjerner på MyLooks og en Trustscore på 7,5/10 på Trustpilot.

Der kan næppe herske tvivl om, at dette er tal, der taler sit eget tydelige sprog. Ikke mindst viser tallene, at klinikken er til at stole på, lige så vel som kunder – eller potentielle kunder – kan bruge de to anmelder-sites til at vurdere, om Nygart er det rigtige valg, når de nu måske/måske ikke skal have foretaget en kosmetisk behandling.

Du er velkommen til at ringe til klinikken på 70275757!