Hos øjenlæge Peter Brincker melder patienter om stor tilfredshed

Peter Brincker har i mere end 50 år beskæftiget sig med øjenkirurgi – og det kan hans patienter mærke. Flere melder om stor tilfredshed når det gælder kvalitet, patientsikkerhed og tryghedsfølelse. Peter Brinckers personale, klinik og ikke mindst personlighed og kompetencer gør øjenbehandling til en sikker oplevelse.

Peter Brincker har udført flere tusinder synsoperationer. Han er især kendt for at være en af Danmarks mest erfarne øjenlæger inden for laserbehandling. Hans øjenklinik i Gentofte har den seneste teknologi til rådighed, og hans mangeårige karriere gør ham til én af de mest prominente i branchen.

Peter Brincker
Peter Brincker

En af hans patienter har endda skrevet en lang anmeldelse af ham på siden her. Per Villumsen blev i 2013 behandlet med en SMILE-operation – en operation, han var yderst tilfreds med:

”Jeg gør stiller mig over i kategorien for tilfredse kunder hos Peter Brincker – en kategori, der er proppet med glade patienter”, fortæller Per Villumsen i sit blogindlæg.

 

Peter Brincker forbereder sine patienter

Mange af Peter Brinckers patienter er især tilfredse med hans måde at forberede patienten på, hvad der kommer til at ske. Det foregår i trygge omgivelser i hans klinik i Gentofte, hvor han fortæller, om behandlingen. Peter Brincker sender ligeledes en mail ud, så man har det hele på skrift. Derudover giver han sit private telefonnummer ud, så man altid kan komme i kontakt med ham, hvis man har nogle spørgsmål. Han personale er som ham, meget imødekommende, og de er meget veluddannede, da de kan svare på stort set alle spørgsmål, der har med behandlingen, øjenoperationer og nyeste udvikling i branchen at gøre.

Det er en fantastisk måde at skabe tryghed på, fortæller Per Villumsen.

Peter Brincker bor i Hellerup, hvor han driver din klinik. Han er også en den af Øjenhospitalet Danmark, som er placeret få hundrede meter fra hans egen praksis.

Hvad forårsager grøn stær? Forskerne har måske svaret

Øjenlæge Peter Brincker fortæller, at forskere fra Massachusetts Eye and Ear and MIT har givet en ny indsigt i, hvad der måske forårsager grøn stær.

Før i tiden mente man, at grøn stær var forårsaget af forhøjet pres i øjet. Men den nye undersøgelse peger på, at nogle menneskers immunforsvar reagerer på en bestemt bakterie og derefter udvikler bestemte proteiner til at imødekomme truslen.

Hukommelse T-celler, som alle mennesker har i kroppen, opfanger disse proteiner og fejlfortolker dem som udefrakommende elementer, hvorefter T-cellerne går til angreb. Det autoimmune angreb skaber synsforstyrrelser, opkast og smerter i og omkring øjnene. Øjenlæge Peter Brincker ser meget positivt på udviklingen.

Undersøgelsens resultater åbner op for at målrette indsatserne over for T-cellerne og bakterien, hvorfor man øger chancen for at finde en kur. Det næste skridt for Glaucoma Research Foundation (GRF) er at benytte de nye opdagelser til at hjælpe mere end 60 millioner mennesker over hele verden.

Relateret:

Dermatude behandling