Online helsekostbutik: Natur & Helse

På internettet er der et utal af webbutikker, som gennem 00erne har taget markedet fra datidens kendte postordrekataloger, som der var en masse af i 90erne. I realiteten er det det samme, men på internettet har du større muligheder for at tjekke forskellige priser samt at bedre sætte dig ind i produkterne, som postordrekataloger ikke var så gode til.

Det seneste år er jeg i større grad begyndt at købe diverse plejeprodukter og skønhedsprodukter på nettet og er for nylig faldet over Natur & Helse webshop, som er en rigtig dejlig butik. Sortimentet passer næsten perfekt til mine behov, og så har de forholdsvis kort leveringstid. Jeg har endda ikke oplevet noget negativt med dem, hvilket er ret utroligt ift. nutidens standarder.

Dette er grunden til, at jeg nu vælger at lave en lille anmeldelse af dem og samtidig giver dem en varm anbefalelse med på vejen.

Jeg har altid været noget af en nørd, når det kommer til cremer og helsekost. Jeg studerer ingredienserne, sammenligner produkter og prøver mig frem med forskellige produkter, derfor er det dejligt at se et så bredt udvalg af produkter til personlig pleje og samtidig en masse forskellige helseprodukter som naturlægemidler og økologiske fødevarer.

Jeg har selvfølgelig primært købt ind til min personlige pleje, men er på det seneste også gået mere og mere over til at købe helsekost og økologisk fødevarer på nettet. Det er simpelthen billigere og så har du et større udvalg. Der findes ikke mange fysiske butikker, der har et stort udvalg af helsekost og økologi. Hvis de har et bredt udvalg er der ofte ikke et ret stort udvalg inden for de enkelte varegrupper.

I går bestilte jeg også en batch af naturlægemidler, urter og nogle kosttilskud, som skal afprøves, så jeg holder mig travl og får prøvet nogle produkter.

Overordnet set har de et godt udvalg, god information og nogle ganske ok priser taget i betragtning af, hvad så noget koster, hvis du skal købe det i en helsekostbutik. Du kan, efter mine beregninger, faktisk spare en del – selvom varen ikke er på tilbud.

Besøg Natur & Helse allerede i dag.