Ren Velværeshop er kvindens bedste ven!

Hej kære læsere!
I dag skal indlægget handle om en hjemmeside, som jeg virkelig ærgrer mig over, at jeg ikke har haft kendskab til noget før! Og forhåbentligt vil I blive lige så positivt overrasket som jeg!

Du kan mere eller mindre finde alt på hjemmesiden, som har at gøre med skønhedsprodukter, helsekost, sport og fitness og meget mere.

Under skønhedsprodukter er der alt lige fra hudpleje, hårpleje, intimpleje, hårfjerningsprodukter. Af sport og fitness produkter finder du en lang række af ting såsom tøj, redskaber og bøger. Der er i øvrigt også wellness og massage produkter. Jeg kunne blive ved og ved og ved, hvis jeg skulle beskrive alle de lækre og fantastiske produkter, som de har!

Selv om det ikke er meget mere end et par måneder siden, at jeg fik kendskab til hjemmesiden, så har jeg handlet derfra adskillige gange. Og det har været alt lige fra forskellige fødevarer og tøj til bøger og hudplejeprodukter. Og der er bogstaveligt talt intet af det, som jeg har været den mindste smule utilfreds med!

Servicen er også helt i top, og der har aldrig været problemer med bestillinger, leveringer eller andet. Eller hovsa, det er ikke helt korrekt! Jeg bestilte på et tidspunkt Sukrin (naturligt sødemiddel) derfra, som jeg gik, og ventede på. Jeg undrede mig lidt over, at pakken ikke var kommet, og gav dem derfor et opkald.

Det var meget tydeligt at høre, at der var tale om en uskyldig fejl, men alligevel ville de gøre det godt igen ved at sende en ekstra pose Sukrin med. Dét er altså ikke en service, som man støder på ofte!

Jeg kan i hvert fald varmt anbefale REN Velværeshop, hvis du står, og mangler noget inden for velvære!