Sådan fik min tandklinik i Hellerup mig til at smile igen

Efter at jeg i lang tid havde gået med et ønske om at få gjort noget ved mine misfarvede tænder valgte jeg derfor at ringe til min lokale tandklinik i hellerup, for at bestille en tid til at få foretaget en tandblegning.

Sagen var nemlig den at efter en årrække med stort forbrug af kaffe, te, tobak, og min største nydelse i verden nemlig lakrids. Alle disse nydelser havde efter en årrække nemlig misfarvede mine tænder således at jeg nu havde fået særdeles usunde og gule tænder, hvorfor jeg mente at det ville være en god ide at jeg fik gjort noget ved dette, ved at aftale en tid om at få foretaget en tandblegning hos min lokale tandklinik i hellerup.

En historisk gennemgang af vigtigheden af hvide tænder

For mange er kosmetiske behandlinger forbundet med et vist tabu, da det angiver at man ikke er tilfreds med sit udseende. Dog har det af en eller anden årsag altid forholdt sig lidt anderledes når det kom til at få foretaget kosmetiske behandlinger i tandregionen. Dette gælder også når vi snakker om tandblegning, da det faktisk har eksisteret lige siden ægypterne for over 2000 år siden brugte urin til at blege deres tænder med.  Hvilket heldigvis ikke var den behandlingsmetode jeg fik hos min tandklinik i hellerup.

Vores tænders udseende og hygiejne har altid været en vigtig faktor for os mennesker, dette kan man bl.a. læse på de oldjødiske tekster, hvor en tekst lyder således; ”hun havde tønder, der var hvidere end mælk” dette viser at det allerede dengang var anset at have hvide tænder. Herudover anvendte man i det game Grækenland, det gamle rige Babylon samt hos romerne en pind som hedder Miswak for at rense tænderne med, hvilket stadigvæk bliver anvendt i stor grad i dag primært i de muslimske lande.

Denne lille historiske gennemgang jeg har fremvist påviser blot at hvide tænder altid har været skønhedsidealet hos mange lande og kulturer og derfor fandt jeg det helt naturligt at jeg ville have en tandblegning hos min tandklinik i hellerup.

Nye hvide tænder= Ny selvtillid

Derfor da jeg endelig mødte op hos min tandklinik i hellerup, for at få foretaget mig min tandblegning, var jeg meget spændt på at endelig slippe af med mine misfarvede og gule tænder, og i stedet meget snart igen kunne fremvise et stort og hvidt smil.

Selve behandlingen forløb ganske fint og helt smertefrit, det tog dog en anelse lang tid, da selve tandblegningen var lidt over en halvanden time. Men efter behandlingen var veloverstået viste min tandlæge mig resultatet af tandblegning, og jeg må indrømme at ved første øjekast var jeg ganske forbløffet over hvad min tandklinik i hellerup, havde udrettet. Derfor var jeg ganske glad og stolt over mine nye hvide tænder, og jeg kunne da heller ikke takke min tandlæge nok gange, for jeg blev simpelthen så glad for mine nye tænder, at jeg blev sprængfyldt med en selvtillid som jeg ikke havde haft længe.

Derfor kan jeg kun anbefale min tandklinik i hellerup, til folk der ligesom mig der døjede med misfarvede tænder at få gjort noget ved dette og bestille en tid for at få foretaget en tandblegning.