Sød din Pukka-te med Stevia

Der skal ikke herske nogen som helst tvivl om, at vand er det absolutte den bedste væske, som du kan tilføre din krop. Men vi kender det, en gang i mellem skal der lidt mere end et glas ellers dejligt vand til at dulme tørsten. Desværre bliver vi gerne fra en ung alder vant til drikker der sødet med enten sukker eller diverse syntetiske sødemidler. Men der er altså andre måder at få sit ”sukker”-fiks på!

Pukka te

Usødet te og kaffe er også fine drikke, hvis man ønsker at drikke uden at tilføre kroppen kalorier, som den ikke har brug for. Jeg drikker selv rigtigt meget te, da jeg ikke er så vild med tanken om, at kaffe skylder vigtige mineraler ud af min krops system.

Mit yndlingsmærke inden for te er den dejlig Pukka-te. Pukka er et eksklusivt mærke, der er anerkendt overalt i verden, og det bedste er, at Pukka ikke kun laver te. De laver også rosenvand og mange af mine favorit-kosttilskud, for at nøjes med at give et par eksempler. Pukkas te findes i rigtigt mange smagsvarianter, og jeg har et helt arsenal herhjemme. Uanset hvad du er til, har jeg en Pukka-te, der kan klare det for dig.

Sød din te med stevia

Vær nu ærlige derude; vi ved udmærket godt, at for meget sukker og for mange syntetiske sødemidler ikke er godt for os. Derfor vil jeg anbefale jer at søde jeres Pukka-te (eller andre mærker og evt. kaffe) med stevia. Stevia udvindes fra en plante af samme navn. Det er et meget koncentreret sødemiddel, som er helt naturligt. Jeg må sige, at jeg synes, at naturligt og kaloriefrit er noget af en vindende kombination!

En del af din rutine

Mange af os indtager varme drikke som en del af vores fast rutine, hvad enten det er om morgenen, eller når vi er på vej hjem fra job om eftermiddagen. Har du det også sådan?

Min rutine byder på en morgen med løbetur efterfulgt af rigeligt med vand, men også en stor kop Pukka-te, der bliver sødet med stevia. Ja, faktisk har jeg en lille flaske med stevia i min taske, som jeg altid har med mig, hvis jeg bliver budt på te andetsteds – Jeg har nemlig en sød tand, men vil gerne spare min krop for sukkeret.