TelemarketingCentret – en verdensmester i leadgenerering

Den fornemme kunst at finde nye kunder og fastholde de eksisterende er nøglen til enhver virksomheds succes. Dog kan det ofte være svært at knække koden til, hvordan dette bedst muligt praktiseres. Det fastlås, at det er omtrent 4-5 gange dyrere at skaffe nye kunder, i forhold til at fastholde de nuværende. Men samtidig vil en ny kunde altid være attraktiv, da kunder jo er en investering i fremtiden.

Denne ovennævnte kunst kender man alt til hos TelemarketingCentret ApS i Horsens, som siden 2001 har varetaget alskens salgsaktiviteter for en massevis af kunder, som fortrinsvis er virksomheder indenfor transport-, IT-, medicinal- og forsikringsbranchen.

Din virksomhed i TelemarketingCentret?

”Leadgenerering”, som det også så smukt kaldes, er et område, i hvilket TelemarketingCentret bryster sig af at være eksperter. At være ekspert i kundehåndtering og leadgenerering er én ting, men at kunne varetage mange forskellige virksomheders differentierede salgsaktiviteter må kræve ekspertise opløftet i anden potens. For leadgenerering er selvfølgelig meget individuelt betonet, fra virksomhed til virksomhed, alt afhængigt af de salgsmæssige mål, branchen, marketingbudgettet osv. Og heldigvis for TelemarketingCentrets kunder og samarbejdspartnere, sidder der i kontorbygningen i Horsens kun topprofessionelle eksperter med flere års erfaring indenfor området.

TelemarketingCentret hjælper hvert år nye og eksisterende kunder med deres specifikke daglige salgsarbejde, hvor kerneydelsen består i at forhøje antallet af kundemøder med salgspotentiale. De varetager desuden både inbound og outbound opkald, og håndterer på årsbasis mere end 300.000 udgående og 180.000 indgående opkald.

TelemarketingCentret brander sig på at være enhver virksomheds gode match til vejen mod nye kunder. De finder de rigtige kundeemner og sikrer kontakten mellem din virksomhed og de potentielle kunder – det er din mulighed for at hverve nye kunder og øge omsætningen!

Så hvis din virksomhedsstruktur kunne optimeres og tilpasses ved at outsource telemarketingaktiviteterne til det skarpe hold af eksperter i TelemarketingCentret, så kunne interessen måske øges ved at læse videre.

Hvorfor bruge leadgenerering?

TelemarketingCentret ser leadgenerering som altafgørende for en virksomheds fremtidige vækst. Mange virksomheder lider dog under et tidsmæssigt pres, da arbejdet med at skabe nye kunderelationer tit kan være hårdt og meget tidskrævende, og endvidere kan det være vanskeligt at skabe overblik over det kæmpe marked af potentielle kunder. Det er her, at TelemarketingCentret kommer ind i billedet, og pudsigt nok er TelemarketingCentrets succes skabt på at hjælpe andre virksomheder til succes.

I forreste trop bliver tangentstokken svunget af direktør Torben Larsen, som med sin mangeårige personlige salgs- og marketingerfaring satte sig som mål at skabe en ekspertorganisation indenfor dette felt, hvorunder leadgenerering fylder utrolig meget.

Alle ansatte i TelemarketingCentret er dygtige, erfarne og yderst engagerede medarbejdere, som kun booker møder med potentielle kunder, og som derigennem sørger for at indsamle en enorm mængde af nyttigt data, som derefter valideres og segmenteres. Da leadgenerering kræver dyb indsigt i den specifikke virksomheds kernebranche, stiller det selvfølgelig krav til TelemarketingCentrets ansatte. De skal kende kunden og dennes branche indgående, da de opererer på vegne af kunden – og det er noget, der bliver lagt utrolig stor vægt på i TelemarketingCentret.

Al samarbejde med TelemarketingCentrets kunder foregår med den allerstørste professionelle ageren, og hver kunde vil få tilknyttet en personlig projektleder, som de til hver en tid kan trække på, og som sørger for at holde overblikket gennem hele processen.

Databehandlingen er altafgørende

Den rette databehandling er vigtig for at sikre de bedste resultater. TelemarketingCentret booker de møder, der kan styrke en virksomheds omsætning, og på baggrund af professionel håndtering af data, er vejen til succes atter banet.

TelemarketingCentret segmenterer alle nye leads for at give kunderne det mest optimale overblik over salgsmulighederne. Først når virksomheden kender de nye potentielle kunders behov, krav og udfordringer, kan de højne købsoplevelsen. Det er dét, der i sidste ende skaber loyale kundeforhold, og som kan tiltrække nye kunder.

For TelemarketingCentret gælder det, at kun topresultater er godt nok for deres kunder. Det er så at sige Torben Larsen og hans mandskabs eksistensberettigelse, og hos dem går man aldrig på kompromis kvaliteten i arbejdet

Kontakt TelemarketingCentret og hør, hvad de kan gøre for dig og din virksomhed:

 

TelemarketingCentret ApS

Ove Jensens Allé 35

DK-8700 Horsens

Tlf.: 70 23 52 12

Følg TelemarketingCentret på bloggen, Facebook og Twitter.