En udvidet ejerskifteforsikring er til dig, der vil kunne sove trygt om natten

Bekymringer tager både tid og mental energi. Hvis man kan gøre noget for at bekymre sig mindre, kan det altså godt betale sig. Og vil du være helt fri for bekymringen for, om der mon er skjulte skader på din nye bolig, så bør du tegne en udvidet ejerskifteforsikring. Med en udvidet ejerskifteforsikring er du nemlig godt dækket ind. Skulle det så vise sig, at der er skjulte skader på din bolig, går din forsikring ind og dækker. Da det ofte er store beløber, det drejer sig om, i sådanne sager, kan det godt betale sig at overveje en udvidet ejerskifteforsikring. En udvidet ejerskifteforsikring dækker nemlig bedre end den almindelige model, og derfor er en udvidet ejerskifteforsikring det rigtige valg for dig, der vil kunne sove trygt og roligt om natten.

Skjulte skader kan forekomme på alle boliger

Vil man købe ny bolig, kommer man utvivlsomt på lidt af en opgave. Uanset hvad man går efter, er det ikke let at finde drømmeboligen. Slet ikke fordi man aldrig kan være sikker på, at der ikke er skjulte skader. Det ligger i ordet, at en skjult skade ikke kan ses med det blotte øje. Derfor kan du altså risikere, at der er mange og alvorlige skader på din bolig, uden at du nødvendigvis opdager det lige med det samme. Og har du ikke en udvidet ejerskifteforsikring, kan du selv komme til at hæfte for udbedringen af skaderne, hvis eller når de bliver opdaget. Det er faktisk i intet mindre end hver 3. bolighandel, at en ejerskifteforsikring kommer i brug. Derfor er der god grund til at tegne en udvidet ejerskifteforsikring, da det i sidste ende kan spare dig mange penge.

Hvorfor vælge en udvidet ejerskifteforsikring?

En ejerskifteforsikring er en forsikring, der går ind og dækker dig økonomisk, hvis du skulle opdage skjulte skader på boligen. Som udgangspunkt dækker den i 5 år og dækker skader på boligen. Men vil du være ekstra sikker, kan det være, du skal vælge en udvidet ejerskifteforsikring. En udvidet ejerskifteforsikring dækker nemlig i 10 år, og skulle der være skjulte skader på grunden, dækker en udvidet ejerskifteforsikring i modsætning til basis modellen også dette. Det kan eksempelvis være skader som forurening samt ulovlige kloakinstallationer og –ledninger. Hvis du vil være sikker på, at du er dækket ind på alle ledder og kanter, er en udvidet ejerskifteforsikring altså et godt valg. En udvidet ejerskifteforsikring er naturligvis dyrere end basismodellen, men opdages der skjulte skader, vil den spare dig for tilsvarende mange penge.

Boligforsikring hos Dansk Boligforsikring

Hos Dansk Boligforsikring kan du få en udvidet ejerskifteforsikring, der er både billig og godt dækkende. Med en sådan udvidet ejerskifteforsikring er du sikker på, at du altid er dækket ind på økonomisk vis, hvis du skulle opdage skjulte skader på din nye bolig. Dansk Boligforsikring er specialiseret i netop boligforsikringer, og det sikrer, at de har erfaring og forstand på branchen. Når du køber en forsikring hos dem, er du garanteret en fair pris og en yderst god dækning. Det er ikke uden grund, at de har været på markedet i mange år. Hvis du overvejer en udvidet ejerskifteforsikring, er der rigelig grund til at gå til Dansk Boligforsikring. På deres hjemmeside kan du få det fulde overblik over, hvor og hvordan du er dækket af en udvidet ejerskifteforsikring. Det er altså et godt sted at starte, hvis du er ved at købe ny bolig.

Få et godt og uforpligtende tilbud

Vil du vide, hvor meget det koster for dig at tegne en udvidet ejerskifteforsikring? Så kan du nemt få et uforpligtende tilbud. Alt det kræver, er, at du udfylder formularen på Dansk Boligforsikrings hjemmeside. Derefter kan du forvente at få et tilbud på en udvidet ejerskifteforsikring til netop din situation inden for kun 24 timer. Hvis du skal tage et valg omkring en udvidet ejerskifteforsikring her og nu, er der altså ingen grund til at fortvivle. Tilbuddet er desuden både uforpligtende og gratis, så det kan også bruges til bare at give dig en idé om, hvad en udvidet ejerskifteforsikring vil koste for dig. Da prisen altid er en vigtig faktor, er det at indhente et tilbud på en udvidet ejerskifteforsikring et godt sted at starte, hvis du har overvejet den løsning.