Underholdning til bryllup eller ej?

Skal du have underholdning til dit bryllup? Når man skal arrangere et bryllup, er der flere ting, der skal tages op til overvejelse: hvilken kirke skal I vies i, hvor skal festen afholdes, hvilket catering firma skal i bruge, skal der være fri bar, for ikke at nævne kjolen og jakkesættet.

Også er der selvfølgelig underholdningen til brylluppet. Skal der overhovedet være underholdning, eller er musikken og taler fra familien nok?

Hvilken underholdning skal I vælge til jeres bryllup?

Har I besluttet jer for, at der, for at give et lille afbræk, skal være underholdning mellem retterne eller lige efter maden, skal I beslutte jer for, hvilken underholdning, der passer til lige netop jeres bryllup.

Har I mange voksne til brylluppet, kan en komiker være et godt bud, eller måske et band, der spiller alle de store hits fra jeres ungdom.

Er gæstelisten mere blandet, og tæller børn og voksne i alle aldre, kan Sunny Cagara anbefales til formålet. Sunny Cagara er tryllekunstner, tankelæser og tricktyv, også er han vant til alt lige fra store scener i Las Vega til små private begivenheder.

Sunny Cagara har erfaring med underholdning til bryllup

Sunny Cagara har stor erfaring med underholdning til bryllup, og er dygtig til at flette romantiske elementer, med fokus på brudeparret, ind i det underholdende og sjove show. Han show vil underholde både børn og ældre, og vil med garanti blive et hit.

Skal Sunny Cagara optræde til jeres bryllup. Så kan i booke hans underholdning til bryllup her!