Wellvita er klikket til et sundere helbred

Wellvita er en dansk webshop, der sælger et hav af kosttilskud, lægemidler og plejeprodukter til over 100.000 danskere og andre borgere i Skandinavien og Tyskland. Wellvitas direktør Claus T. Gleerup har hele livet været i berøring med kosttilskud og lægemidler, og gennem inspiration fra sin far og farfar, startede han i 2010 et online apotek, som sælger varer til markedets laveste priser, hvor konceptet er 100 % gennemsigtigt. Gennem god kundeservice, naturlige produkter og en stolthed over at være med til at sikre og forbedre danskernes velvære og livskvalitet, har Wellvita banet vejen til fremtidig succes.

Optimal kundeservice

Over 25 ansatte sidder dagligt klar ved telefonerne i kundeservice-centeret og rådgiver, tager imod bestillinger og besvarer alverdens spørgsmål fra de mange tilfredse kunder, der hver dag ringer og rådfører sig. Ligesom størstedelen af kunderne hos Wellvita er i det ældre segment af borgere, er salg- og rådgivningsteamet ligeledes bestående af flere seniorer på deltidsordninger, der alle har personlig erfaring med typiske alderdomsbetonede smerter og skavanker, samt med effekten af Wellvita produkterne. Dette har været en af nøglerne til succesen i Wellvitas mere end 5-årige lange levetid.

At have ældre medarbejdere hos Wellvita giver samtidig kunderne en følelse af tryghed og sikkerhed. Mange unge mennesker har generelt stor tillid til internettet, og har således ingen problemer med at handle på nettet, og for disse betyder den direkte kontakt til en sælger ikke det store. Men for mange ældre mennesker, som ikke er så vante til at stole på internethandel, er samtalen med en kunderservice-medarbejder med empati og forståelse en vigtig del af Wellvitas forretning og succes.

Konceptet hos Wellvita er enkelt og ligetil. Man bestiller enten på hjemmesiden eller over telefonen, får tilsendt sit købte produkt i en boks, der er lavet til at kunne presses gennem enhver brevsprække. Betaling sker først efter modtagelse, og der er garanti for hurtig levering og markedets laveste priser. Desuden er Wellvitas hjemmeside og samhandelsbetingelser godkendt af E-handelsfonden, der løbende kontrollerer, at de stramme regler og bestemmelser overholdes.

Wellvita har et bredt produktsortiment, lige fra vitaminpiller til kure mod hårtab, og alle produkter er e-mærkede og af naturlige råvarer. Wellvita har dyb indsigt og meget viden på området af helsekostprodukter og virksomheden sørger hele tiden for at udvikle nye produkter og optimere de nuværende.

Bekæmp dit indtag af røg med effektivt middel

Ønsker du eksempelvis at skære ned på dit forbrug af cigaretter eller minimere indtaget af skadelige stoffer, er der hjælp at hente hos Wellvita. Produktet Nicoless er et filterprodukt, som sættes på cigaretfilteret, der derved opfanger en god procentdel af de mange usunde stoffer, der er i cigaretter. Selvom det fortsat vil være usundt at ryge, lover Wellvita med dette produkt, at man nedsætter indtaget af disse giftstoffer betragteligt. Øvrig rådgivning om produktet og rygning generelt kan fås gennem en samtale med en af de mange kundeservicemedarbejdere.

Også Nicorette-produkter forhandles hos Wellvita.

Skønhedspleje med Wellvita

Der er flere produkter i Wellvitas sortiment, der hjælper på diverse typer af hår- eller hovedbundsproblemer. Et produkt som Avido Hair er til kvinder og mænd, der ønsker at genskabe de tabte hår, og derigennem få sin naturlige hårpragt igen. Mange mennesker lider af hårtab, som kan skyldes flere årsager, herunder stress, hormonelle påvirkninger, alder eller andet. Med dette produkt vil man kunne få sin ønskede hårvækst igen. Avido er et tablet-produkt, som skal tages over længere tid, da det generelt tager tid at genopbygge strukturen i hårsækkene.

Også hudplejeprodukter kan købes hos Wellvita. Mange lider eksempelvis af tør eller irritabel hud, men med få enkle midler kan huden igen komme til at se ren og sund ud. Avido Dry Skin er således produktet, der genopbygger fugten i hudcellerne og sørger for en naturlig balance i huden.

Få buk med smerterne

Inden for smertebehandling er der mange produkter af alkens slags.  Almindelige smertelindrende tabletter, såsom Iprener, Pamoler og Kodimagnyler er alle tilgængelig på Wellvitas hjemmeside. Og hvad enten der opstår problemer med knoglerne eller leddene, slidgigt, maveonde eller andre særheder som søvnproblemer eller forhøjet kolesteroltal, er der et bredt udvalg af lægemidler tilgængelige.

Tab og vind!

Wellvita tilbyder også hjælp til overvægtige, der ønsker at tabe sig. Produkterne ChiliTrim og Fibramin er begge naturlige slankeprodukter på pilleform, der øger mæthedsfornemmelsen og dermed garanterer, at der kommer et mindre indtag af mad i løbet af dagen. Dette kræver selvfølgelig også en vis rådgivning, da det jo ikke er uvæsentligt, hvad man spiser. Derfor er det en god idé at forhøre sig hos Wellvita medarbejderne inden.

Kontakt Wellvita

Har du lyst til at vide mere om Wellvita og produkterne, kan du besøge Wellvita bloggen eller kontakte webshoppen på tlf. 82 30 30 40 (fredage kun til kl. 14). Følg også Wellvita på Twitter.